Voor als je nog ligt te slapen.. 
Revolutie » bilderberg groep

De Bilderberg Groep 

 ‘De Bilderberggroep is een geheime internationale organisatie van financiers, politici en multinationale bedrijven en werd in 1954 opgericht onder impuls van de Nederlandse prins Bernhard, die meende dat veel problemen konden worden vermeden als invloedrijke mensen vanuit de coulissen de wereld zouden besturen. Een soort schaduwwereldregering, dus.

De eerste conferentie vond plaats in hotel Bilderberg in het Nederlandse Oosterbeek, vandaar de naam. Sindsdien kwam het genootschap geregeld bijeen, in strikt afgegrendelde luxehotels en in het diepste geheim.

De ledenlijst leest als een selectie van de meest invloedrijke en rijke mensen, onder wie Henry Kissinger, bankier David Rockefeller, Romano Prodi - die in september 1999 na een Bilderbergconferentie voorzitter werd van de Europese Commissie –, voormalig Amerikaans defensieminister Donald Rumsfeld en ex-president Bill Clinton maar ook de Belg Etienne Davignon, die voorzitter is van de elitaire kring.

Alle deelnemers accepteren volstrekte zwijgplicht. Noch over de agenda, noch over de interne discussie, noch over eventuele conclusies, wordt ook maar met één woord gecommuniceerd met de buitenwereld. Dat dit zeker voor actieve politici en hogere ambtenaren indruist tegen elk democratisch principe hoeft geen betoog...

 

 Bekijk Hier de VideoThe Bilderberg Group - Documentary